1 ρόδι
2 ματσάκια ρόκα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ ανθότυρο ή φέτα FREEVIA 1% λιπαρά
2κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. χυμό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
1 ρόδι
2 ματσάκια ρόκα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ ανθότυρο ή φέτα FREEVIA 1% λιπαρά
2κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. χυμό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
2 κιλά γαλοπούλας με το κόκκαλο
3 πορτοκάλια, 1 ½ κομμένο σε φέτες, 1 ½ χυμός πορτοκαλιού
1 ½ Κουταλιά της σούπας μέλι
1 Χούφτα κλωνάρια θυμαριού
Κουταλιά σόγια sauce
2 φύλλα δάφνης
500γρ καρότα, κομμένα σε φέτες
500γρ παστινάκι, ψιλοκομμένο
350 γρ. αλευρι που φουσκώνει μόνο του
για το σιρόπι
Υλικά για το σιρόπι:
Υλικά για τα μελομακάρονα:
Υλικά για το σερβίρισμα:
2 φλιτζ. βρώμη
2 φλιτζ. καρύδια
1/2 φλιτζ. μέλι
1/4 κ.σ. κανέλα
1/4 κ.σ. γαρίφαλο
50 γρ. φιστίκια (προαιρετικά)
3 σκ. σκόρδο
10 γρ. θυμάρι
1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
10 γρ. δενδρολίβανο
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
5 κριθαροκούλουρα (μικρά τριμμένα)
1 κίτρινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
100 ml λευκό κρασί
100ml νερό
πιπέρι, αλάτι
40 γρ. μέλι
1 κιλό φιλέτο γαλοπούλας
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ καπνιστή πάπρικα
1 κ.γλ πιπέρι λευκό
2 σκ. σκόρδο
1/2 φλ. μέλι
1 κιλό στήθος φιλέτο γαλοπούλας
1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ
3 φλιτζάνια (+ 1 κουταλιά της σούπας χυμό ροδιού)
2 φλιτζ. αμύγδαλο φιλέ
2 φλιτζ. ινδική καρύδα τριμμένη
4 κ.σ. λάδι καρύδας
2 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 μικρή πρέζα αλάτι
20 ωμά αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα ή ψημένα