myflex.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

Υλικά

1 ρόδι

2 ματσάκια ρόκα

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100γρ ανθότυρο ή φέτα FREEVIA 1% λιπαρά

2κ.σ. ελαιόλαδο

1κ.σ. χυμό λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι

Ρίγανη

Χρόνος εκτέλεσης
25 λεπτά
Εκτέλεση
1
Κόβετε το ρόδι στη μέση και στύβετε το μισό, σαν πορτοκάλι στο λεμονοστύφτη και στη συνέχει καθαρίζετε το υπόλοιπο κρατώντας τον καρπό.
2
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την πλυμένη ρόκα και από πάνω πασπαλίζετε το ανθότυρο, το κρεμμύδι και τους καρπούς του ροδιού.
3
Αναμειγνύουμε τον χυμό ροδιού με το λεμόνι και το λάδι. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και μία πρέζα ξηρή ρίγανη και ανακαινίζετε καλά το μείγμα.
4
Τέλος, περιχύνετε το dressing στην σαλάτα.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης