Βασικοί Συνεργάτες

Βασικοί Συνεργάτες

2-scaled.jpg

Οικονομάκης Δημήτρης

Επικεφαλής & Ιδρυτής του Myflex

1-scaled.jpg

Καφώρου Ηρώ

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος BSc

12

Λίκο Ελένη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος BSc

3α

Σκοπιανού Χαρούλα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος BSc

2α

Ανδρέου Ραφαηλία

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος BSc , MSc

21a

Γιαννάκου Γεωργία

Γραμματειακή
Υποστήριξη

16

Κατσουράκης Κώστας

Υπεύθυνος Καταστήματος Νίκαιας

19

Δεκαβάλας Μαρίνος

Διαχειριστής
Εshop

dimitris

Δημήτρης Τσικρίκας


Ταμίας - Πωλητής

Οικονομάκης Δημήτρης

Επικεφαλής – Ιδρυτής MyFlex

 Ο Δημήτρης Οικονομάκης είναι Επικεφαλής – Ιδρυτής Myflex, απόφοιτος στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ , ειδικός εφαρμογών Διαιτολογιας και κάτοχος του higher professional diploma dietician από το NCFE.

Εργάσθηκε ως:
-Υπεύθυνος στο Ladies Universal στον Κορυδαλλό
-Υπεύθυνος στο Intro Hall στο Ρέντη,
– Υπεύθυνος στο Bodybuilding Club στη Νίκαια,
-Υπεύθυνος στην εταιρεία Flexeat (2015-2019)


Διακρίθηκε ως:
-1 η θέση στην κατηγορία Physique 1 στο διαγωνισμό Mr & Mrs Hellas 2015 Bodybuilding & Fitness της NAC INTERNATIONAL HELLENIC BRANCH
-1 η θέση στην κατηγορία Model στο W.A.B.B.A. GREECE CHAMPIONSHIP
Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο ως Ειδικός Αθλητικής Διατροφής και το “SUPER PUMP WORKSHOP”.
Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα διαιτολογικών συνεδριών και ημερίδων.

Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Καφώρου Ηρώ

Διαιτολόγος –Διατροφολόγος BSc

Η Ηρώ Καφώρου είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος της ομάδας MyFlex, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου της Αθήνας .

 

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, στην Γιώτης Α. Ε. και σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο. Στην πτυχιακή διατριβή, που εκπόνησε, ασχολήθηκε με «Το γιαούρτι στην διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ». Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων διαιτολογικού ενδιαφέροντος . Φοιτά σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην εφαρμοσμένη διαιτολογία με αντικείμενο «Διατροφή και Άσκηση» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ομιλεί την Ελληνική, την Αγγλική και τη Γαλλική γλώσσα.

Λίκο Ελένη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος BSc

Η Ελένη Λίκο είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος  της ομάδας MyFlex, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Κατά την πρακτική της άσκηση συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα Αρχιμήδης ΙΙΙ του ΤΕΙ Κρήτης που αφορούσε την ολοκληρωμένη διατροφική παρέμβαση σε παιδιά δημοτικού σχολείου της Κρήτης  ( Γ’, Δ’ και Ε’ τάξης) με σκοπό την προώθηση της υγιεινής διατροφής. Ολοκλήρωσε ερευνητική πτυχιακή εργασία πάνω στα συμπληρώματα διατροφής με θέμα « Η ενημέρωση των καταναλωτών και η διερεύνηση των αιτιών πρόσληψης τους».

 

Έχει εμπειρία και κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής σε άτομα όλων των ηλικιών καθώς και σωματομετρικές μετρήσεις και συμβουλευτική πάνω στη διατροφή. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή, καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει διαιτολογικά συνέδρια και ημερίδες.

 

Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Σκοπιανού Χαρούλα

Διαιτολόγος –Διατροφολόγος BSc

Η Σκοπιανού Χαρούλα είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος της ομάδας MyFlex, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας.

 

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Αχειλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της επί της διατροφικής αξιολόγησης ασθενών. Επίσης, έχει απασχοληθεί με την ειδικότητα της Διαιτολόγου- Διατροφολόγου ως ελεύθερη επαγγελματίας, πραγματοποιώντας κατ’ οίκον επισκέψεις. Στην πτυχιακή διατριβή, που εκπόνησε, ασχολήθηκε με την «Αξιολόγηση κατάστασης θρέψης καρκινοπαθών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία με τη χρήση PG-SGA και αλβουμίνης σε επαρχιακό νοσοκομείο». Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων διαιτολογικού ενδιαφέροντος. Φοιτά στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αθλητική Διατροφή» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Ανδρέου Ραφαηλία

Διαιτολόγος –Διατροφολόγος BSc,MSc

Η Ραφαηλία Ανδρέου είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος της ομάδας MyFlex, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής
του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία”
της Ιατρικής σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ.

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, στη
βιομηχανία Γιώτης Α. Ε. και σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο. Στην πτυχιακή εργασία που εκπόνησε, ασχολήθηκε με την «Αξιολόγηση της διατροφικής πρόσληψης και της συμμόρφωσης στο Μεσογειακό πρότυπο Διατροφής σε ασθενείς με Nόσο Crohn». Επίσης, η διπλωματική εργασία που
εκπόνησε στο μεταπτυχιακό, είχε τίτλο “Η επίπτωση της απώλειας βάρους στη
λιπιδαιμική ρύθμιση παχύσαρκων ασθενών”. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα
συνεδρίων και ημερίδων διαιτολογικού ενδιαφέροντος.

Ομιλεί την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.

Γιαννάκου Γεωργία

Γραμματειακή υποστήριξη

Η Γεωργία Γιαννακού είναι η γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας MyFlex. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Κοινωνιολογία του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει μεταπτυχιακό εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ακόμη, είναι κάτοχος Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ως «Γραμματέας Διοίκησης». Έχει εμπειρία ως γραμματέας σε διαγνωστικό κέντρο και έχει εργαστεί εθελοντικά σε κοινωνικά προγράμματα. Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Κώστας Κατσουράκης  

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Ο Κώστας Κατσουράκης είναι ο υπεύθυνος πωλήσεων της ομάδας MyFlex. Είναι απόφοιτος του κολλεγίου SBS.

 

Έχει πολυετή εμπειρία ως υπεύθυνος πωλήσεων στην Power Force Fitness Stores, στην FlexEat και ως υπεύθυνος αποθήκης φαρμακείου Παπαδοπούλου στο εμπορικό κέντρο Avenue.

 

Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Καλαϊτζόγλου Μαρουσώ

Graphic Designer

Η Μαρουσώ Καλαϊτζόγλου είναι Graphic Designer της ομάδας MyFlex, απόφοιτη του Ι.ΙΕΚ Ακμή Πειραιά ως «Τεχνικός Σχεδίασης & Κινούμενου Σχεδίου» και κάτοχος βρετανικής διεθνούς πιστοποίησης «Pearson Diploma Art & Design» .Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη marketing & εικαστικών στην εταιρεία ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.

Έχει βραβευθεί για πολυάριθμες κατασκευές και χειροτεχνίες σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακόμη, έχει συμμετάσχει ως εκθέτης & καλλιτέχνης στις εκθέσεις (από το 2015) όπως: Athenscon, The comicon Θεσσαλονίκη, Comicdom con Athens, Gameathlon Athens, Gameathlon Θεσσαλονίκη, Digital Expo, Digital 360, Comiccon Cyprus.

Ομιλεί την Ελληνική, την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.

Τάγκα Χριστιάνα

Ταμίας

Η Χριστιάνα Τάγκα είναι ταμίας και πωλήτρια της ομάδας MyFlex. Έχει σπουδάσει Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής και Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων στο ΙΕΚ Ακμή της Αθήνας.

 

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ακολουθήσει πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών «ERASMUS» στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο στο τμήμα Lettere & Filosofia.

 

Ομιλεί ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και κινέζικα. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή.

Δεκαβάλας Μαρίνος

Διαχειριστής E-shop

O Μαρίνος Δεκαβάλας είναι διαχειριστής του e-shop, μέλος της ομάδας FLEXSTORES.

 

Έχει εμπειρία στον τομέα της εξυπηρέτησης και έχει σπουδάσει μουσική/τεχνολογία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Δημήτρης Τσικρίκας

Ταμίας – Πωλητής

O Δημήτρης Τσικρίκας είναι Ταμίας – Πωλητής  της ομάδας FLEXSTORES. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της πώλησης και στον τομέα της εξυπηρέτησης.

 

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και φοιτά στην ακαδημία HNFC για να λάβει την πιστοποίησή του ως personal trainer.

 

 Έχει διατελέσει αθλητής στον χώρο του ποδοσφαίρου σε επαγγελματικό επίπεδο και σήμερα ασχολείται με το bodybuilding.

Ομιλεί την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.