- 700 γρ. μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο), κομμένο σε μεγάλους κύβους
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 κ.σ. τοματοπελτέ
- 4-5 κόκκους μπαχάρι
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 φύλλο δάφνης
- 120 ml κόκκινο κρασί
- 240 γρ. τριμμένες, αποφλοιωμένες ντομάτες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 500 ml νερό
- 350 γρ. δαμάσκηνα

Ελαφρύ Mac ‘n cheese
Μερίδες: 10 Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα Υλικά για το mac & cheese 500 γρ. μακαρονάκι κοφτό 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 500 γρ. λευκά μανιτάρια, σε