myflex.gr

Oxygen Fitness Gymnastics

Ορης Ιωαννης

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Ειδικότητα Ενόργανη γυμναστική Personal Trainer

Τραϊανού Κωνσταντίνα

Pilates Instructor

Personal Trainer

Απόφοιτος Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Μπάκας Αλέξανδρος

Απόφοιτος της σχολής AF Studies κατέχοντας το δίπλωμα του Personal & Weight Trainer – EQF L4. Έμπειρος εκπαιδευτής γυμναστικής, ικανός στην καθοδήγηση αποτελεσματικών προπονήσεων και στην παροχή κινήτρων. Παθιασμένος με το να βοηθά τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους.

FlexTraining Studio

Είμαστε Personal Fitness Studio, παρέχουμε Personal Training, Mini Group Personal και Pilates Reformer. Οι προπονήσεις βασίζονται στο PowerBuilding όπου συνδυάζουμε μυϊκή υπερτροφία και δύναμη μαζί.

Barbell Studios

O Γεώργιος Παπαχαραλάμπους – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κάτοχος BSc. Σχολή Επιστήμης Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού και MSc.εφαρμοσμένη κινησιολογία στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας. Ειδικεύεται στο Personal & Group Training.

Cuerpo Fitness Center

Εισηγητής και καθοδηγητής της δραστηριότητας ο Γιώργος Πεταλάς ,αθλητής με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο

Eνδεικτικά ο Γιώργος Πεταλάς έχει στην κατοχή του 20 πανελλήνια πρωταθλήματα στην ποδηλασία, 15 βαλκανικά και 1 πανευρωπαϊκό.

Ιωάννης Πατεράκης

Ο Ιωάννης Πατεράκης ( γνωστός και ως John pater , στην κοινότητα του Crossfit) είναι πιστοποιημένος προπονητής Crossfit level 2 .. ασχολείται με το Crossfit απο το 2011 όταν κ πρωτοξεκίνησε στην Ελλάδα .. είναι ιδιοκτήτης του ‘the outlaw box’ που εδρεύει στην πόλη των μεγάρων απο το 2013 , ήταν ο πρώτος που έφερε κ δίδαξε αυτήν τον καινοτόμο μέθοδο λειτουργικής προπόνησης στην πόλη του και κατάφερε αυτά τα 13 χρόνια να γίνει το όνομα του συνώνυμο με το Crossfit..για τον John pater το Crossfit είναι τρόπος ζωής διότι εκτός από καταξιωμένος προπονητής είναι και καταξιωμένος ενεργός αθλητής , με συμμετοχές και διακρίσεις σε throwdown σε Ελλάδα και Ευρώπη .

Find Balance

Το Find Balance άνοιξε τις πόρτες του το 2017 με σκοπό να προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας για όλους όσοι θέλουν να αθληθούν σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών με τον τελευταίο τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα. Έκτοτε σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα για κάθε ασκούμενο ξεχωριστά, καθώς και παρέχουμε ομαδικά classes σε ιδιαίτερα μικρά group, από Pilates Mat και Reformer ως Cross Training, Magic Boots και Yoga. Ο χώρος μας έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε όχι μόνο να αποτελεί πηγή έμπνευσης, αλλά και για να δίνει κίνητρο παρέχοντας όλα τα λειτουργικά εφόδια για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες ευχαριστημένοι αθλούμενοι θεωρούν ότι το φιλικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτιση των γυμναστών μας τους βοήθησαν να τα καταφέρουν. Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, όπως διατροφολόγους και φυσικοθεραπευτές, είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα με επαγγελματισμό και ακεραιότητα. Αναζητούμε μαζί την ισορροπία που χρειάζεται ένας άνθρωπος στη ζωή του, πνευματική, ψυχική και σωματική. Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί την μέγιστη επιβράβευση για όλους, κι εμείς στεκόμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι σας – γιατί σημασία δεν έχει από που ξεκινά κανείς αλλά προς τα όπου πηγαίνει. Πιστεύουμε πως η γυμναστική είναι για όλους πέρα από κάθε διάκριση, ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεται κανείς όσον αφορά στη φυσική κατάσταση. Find Balance, ένας φιλικός χώρος άθλησης από εμάς.. για όλους!

Body & Soul

Πιστοί στην παράδοση “νους υγιής εν σώματι υγιεί“, στο BODY & SOUL για 23 συνεχή χρόνια με συνέπεια υπηρετούμε το σώμα και το πνεύμα των πελατών μας.

Από την ίδρυσή του το 1996, το γυμναστήριο BODY & SOUL πρωτοπορεί στη Νέα Σμύρνη παρέχοντας υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες fitness και εναλλακτικής γυμναστικής στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Μέσα στα 23 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου μας, η υπευθυνότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, η αξιοπιστία μας, η επιστημονική μας κατάρτιση και κυρίως ο σεβασμός προς τα μέλη μας είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε και μας τοποθετούν στην κορυφή.

The Broz

Είμαστε Personal Fitness Studio , παρέχουμε Personal Training.

Η προπόνηση βασίζεται κατά βάση σε Fitness Strength Training, σε συνδυασμό με Condition & CrossFit Workouts.