Ταραμοσαλάτα

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Μουλιάζουμε καλά το ψωμί και έπειτα το στραγγίζουμε πολύ καλά.
  • Προσθέτουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ταραμά, το μισό ελαιόλαδο. 
  • Έπειτα  το ψωμί και το υπόλοιπο ελαιόλαδο για να πολτοποιηθούν και να αναμιχθούν ομοιόμορφα.
  • Προσθέτουμε επίσης το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Αλάτι δεν βάζουμε μιας και ο ταραμάς είναι ήδη αλμυρός.

Υλικά

  • 200 γρ ταραμά λευκό ή κόκκινο
  • 400 γρ ψωμί ολικής ψίχα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • ½ κ.γ.πιπέρι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ