Στραπατσάδα MyFlex

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες, αφού τις ξεφλουδίσετε και κόψτε τη φέτα σε μικρά κυβάκια.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το λάδι καρύδας και αφού ζεσταθεί προσθέστε τα κρεμμύδια και αφήστε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Στη συνέχεια προσθέστε στο τηγάνι τις ντομάτες και αφήστε μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες και να εξατμιστούν τα υγρά.
  • Παράλληλα, σε ένα μπολ χτυπάτε τα ασπράδια με τα ολόκληρα αυγά και βάζετε σε αυτά αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  • Έπειτα, τα προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με τη φέτα και ανακατεύετε με ξύλινη σπάτουλα.
  • Τέλος, τα βγάζετε από τη φωτιά όταν ψηθούν αφήνοντας κατά προτίμηση λίγο ζουμί.

Υλικά

  • 6 ασπράδια αυγού
  • 2 ολόκληρα αυγά
  • 2 ντομάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 100 γρ. φέτα Light
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ