Σπιτικό τζατζίκι

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τη φλούδα του αγγουριού, το κόβουμε στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τα σποράκια από το εσωτερικό.
  • Στη συνέχεια το τρίβουμε στον τρίφτη και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά σε ένα σουρωτήρι για 10’.
  • Τρίβουμε το σκόρδο είτε σε μίξερ , είτε με τρίφτη.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και έχουμε ετοιμάσει το πιο εύκολο και νόστιμο σπιτικό τζατζίκι!

Υλικά

  • 400 γρ. γιαούρτι 2%
  • 1 αγγούρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι, πιπέρι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών
προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ