myflex.gr

Ψαρονέφρι με μπαλσάμικο και πορτοκάλι

Υλικά
  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100mL ξύδι μπαλσάμικο
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  • Δενδρολίβανο
Χρόνος εκτέλεσης
10 λεπτά
Εκτέλεση
1
Τοποθετούμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε το ψαρονέφρι για 5’ από τη μία πλευρά και άλλα 5’ από την άλλη.
2
Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, τον χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 15΄μέχρι να εξατμιστεί όλο το υγρό.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης