myflex.gr

Πρωτεϊνικό No-Bake Cheesecake

Υλικά

100g βρώμη

30g αμύγδαλα

3 Χουρμάδες

1 Instick vanilla 0%

1 κουτ. σούπας λάδι καρύδας

4 κουτ. σούπας γιαούρτι 2%

200g τυρί κρέμα light

1 scoop πρωτεΐνης με γεύση βανίλια

Σιρόπι με Φρούτα του Δάσους 0% NUTRIYUMMY

Χρόνος εκτέλεσης
15 λεπτά
Εκτέλεση
1
Σε μίξερ μούλτι τοποθετούμε τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τους χουρμάδες (αφού αφαιρέσουμε το κουκούτσι πρώτα), μισό φακελάκι ίνστικ και το λάδι καρύδας. Τα αλέθουμε στην επιθυμητή υφή και τοποθετούμε το μείγμα σε μία φόρμα, πιέζοντας το ώστε να δημιουργηθεί η συμπαγής βάση του cheesecake μας. Έπειτα με μίξερ χειρός χτυπάμε για 2-3 λεπτά το τυρί κρέμα με το γιαούρτι, το υπόλοιπο φακελάκι ίνστικ και την πρωτεΐνη μας. Στη συνέχεια απλώνουμε αυτό το μείγμα πάνω από τη βάση και τέλος προσθέτουμε το σιρόπι 0% με φρούτα του δάσους για να ολοκληρωθεί το cheesecake μας! Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και μερικά φρέσκα βατόμουρα από πάνω.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης