myflex.gr

Protein Cinnamon Roll

Υλικά

80 γρ. βρώμη αλεσμένη

30 γρ. WHEY protein vanilla

½  κ.γ. κανέλα

150 ML νερό

1 κ.γ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών με έξτρα ποσότητα πρωτεΐνης

Σιρόπι Speculoos 0% Nutriyummy

Χρόνος εκτέλεσης
Time
Εκτέλεση
1
Σε ένα μπολ βάζουμε την πρωτεΐνη και το νερό και ανακατεύουμε καλά.
2
Έπειτα προσθέτουμε την αλεσμένη βρώμη και την κανέλα και αναμιγνύουμε. *Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο παραπάνω νερό. Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι αυτό μιας παχύρρευστης ζύμης.
3
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και από τις 2 πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
4
Αφήνουμε λίγο στην άκρη να κρυώσει.
5
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το σιρόπι 0%.
6
Αφού κρυώσει η κουακερόπιτα, απλώνουμε το μίγμα με το τυρί κρέμα και ρολάρουμε τη ζύμη.
7
Κόβουμε το ρολάκι μας σε φέτες και σερβίρουμε με λίγη κανέλα και λίγο ακόμη σιρόπι της Nutriyummy.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης