myflex.gr

Healthy σαλάτα με σολομό

Υλικά

2 φιλέτα σολομός

½ αβοκάντο

2 φλ. Λαχανίδα (kale)

¼ φλ. Κρεμμύδι 

Χυμό από 1 φρέσκο λεμόνι

2κ.σ ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

1 κ.σ μουστάρδα

Αλάτι, πιπέρι 

Σκόνη σκόρδο, ρίγανη

2 φλ. κυβάκια γλυκοπατάτας (ψημένα στο φούρνο)

Χρόνος εκτέλεσης
35 λεπτά
Εκτέλεση
1
(2 Μερίδες) Καρυκεύστε τα φιλέτα σολομού με αλάτι και πιπέρι
2
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι λαδόκολλα και τα φιλέτα
3
Ψήνουμε στους 200 Βαθμούς μέχρι να ροδίσουν (ένδειξη αέρας+κάτω αντίσταση)
4
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα χόρτα, και τα κυβάκια γλυκοπατάτας, τα κρεμμύδια, το αβοκάντο και το σολομό
5
Ντρέσινγκ: Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το λάδι, τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη και το λεμόνι και περιχύνουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα (αν χρειάζεται, αραιώνουμε με λίγο νερό)
6
Αλατοπιπερώνουμε για έξτρα γεύση!
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης