Γαριδομακαρονάδα

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Ξεπλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.
  • Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να πάρουν χρώμα. Παράλληλα βάζουμε σε κατσαρόλα τα λιγκουίνι να βράσουν και τα αφαιρούμε με τσιμπίδα 2 λεπτά πριν το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Προσθέτουμε αλάτι λίγο πριν τα αφαιρέσουμε.
  • Αφού λιώσουμε το σκόρδο, το προσθέτουμε μαζί με τις γαρίδες στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε 1-2’. Στη συνέχεια αφαιρούμε τις γαρίδες.
  • Προσθέτουμε ένα κύβο λαχανικών και τις τομάτες, μαζί με πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά.
  • Βάζουμε ξανά τις γαρίδες στο τηγάνι για 2 λεπτά.
  • Τέλος, προσθέτουμε τα λιγκουίνι στη σάλτσα να βράσουν για 2 λεπτά.

Υλικά

  • 100 γρ. Λιγκουίνι
  • 400 γρ. Γαρίδες
  • 500 mL νερό
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 1 πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 τομάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα  με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ