myflex.gr

Έφτιαξες το ιδανικό σώμα;

Κέρδισε το τέλειο ταξίδι!​

Γίνε το transformation της χρονιάς και κέρδισε 3 νύχτες στην ΡΩΜΗ

Στόχος της επιστημονικής ομάδας του MyFlex είναι να βοηθήσει τα μέλη της να κατανοήσουν, να φροντίσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους. Για όλους αυτούς που τα κατάφεραν αλλά και για αυτούς που τα καταφέρνουν καθημερινά, η MyFlex διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι στην πανέμορφη Ρώμη για δύο άτομα.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό;

Έχεις δει αλλαγή στο σώμα σου ύστερα από την εγγραφή και την έναρξη του προγράμματος MyFlex και έχεις ντοκουμέντα για την πρόοδο που σημείωσες; Τότε μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μας δώσεις την άδεια να ανεβάσουμε τις δικές σου φωτογραφίες μαζί με εκείνες όλων των άλλων συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Όλα τα μέλη που έχουν ήδη συναινέσει να κοινοποιηθούν οι φωτογραφίες όπου φαίνεται η θεαματική αλλαγή στο σώμα τους στην σελίδα με τα transformations του ιστοτόπου μας αλλά και αυτοί που θα δεχτούν έως τις 30/06/2022, συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Μετά την λήξη του διαγωνισμού παύουν να συγκαταλέγονται τα transformations στους υποψήφιους τυχερούς για τον διαγωνισμό.

Πώς θα αναδειχθεί ο/η τυχερός/ή;

Αφού συγκεντρώσουμε όλα τα φοβερά transformations, θα ξεκινήσει μια ψηφοφορία για να αναδειχθεί το άτομο με την πιο θεαματική αλλαγή. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022. Όλοι οι επισκέπτες του ιστοτόπου μας έχουν το δικαίωμα μίας θετικής ψήφου — ψηφίστε συνετά, γιατί νικητής θα είναι μόνο ένας!

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το δώρο;

Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι ένα ταξίδι στην Ρώμη για τρεις διανυκτερεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, η MyFlex αναλαμβάνει τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια, την διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και την μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως για τον/την νικητή/νικήτρια του διαγωνισμού και έναν/μία φίλο/φίλη.

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας και να το αφήσετε να σας κερδίσει ένα ταξίδι για την μαγευτική Ρώμη; Αν η απάντηση είναι ένα δυνατό και ενθουσιώδες «ΝΑΙ», διαβάστε τους όρους παρακάτω για την έγκυρη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Όροι Συμμετοχής και Προϋποθέσεις

Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Η εταιρεία με την επωνυμία «MYFLEX DIET ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MYFLEX DIET Ε.Ε.» (εφεξής Διοργανώτρια Εταιρεία) οργανώνει και ανακοινώνει την διεξαγωγή διαγωνισμού με τίτλο «Έφτιαξες το ιδανικό σώμα; Κέρδισε το τέλειο ταξίδι!» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί δια του επίσημου ιστοτόπου της Διοργανώτριας Εταιρείας, https://www.myflex.gr (περαιτέρω ο «Διαδικτυακός Τόπος»).

Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:

  1. Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος ευέλικτης διατροφής MyFlex. 
  2. Όσοι έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για την λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών που πιστοποιούν την αλλαγή στο σώμα τους για τους σκοπούς του Διαγωνισμού έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.
  3. Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 
  4. Μέλη των οποίων οι ιδιότητες δεν εμπίπτουν με τους όρους για αποκλεισμό συμμετεχόντων, όπως αυτοί παρατίθενται παρακάτω. 

Αποκλεισμός Συμμετεχόντων:

  1. Όσοι εργάζονται στην Διοργανώτρια Εταιρεία ή συνεργάζονται με αυτή. 
  2. Οι σύζυγοι, οι εξ αίματος και εξ αγχιστείας συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού των απασχολουμένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία. 

Διάρκεια του Διαγωνισμού:

Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 23:59. 

Ο/Η νικητής/νικήτρια του Διαγωνισμού θα προκύψει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και θα λήξει την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59. 

Διαδικασία Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στο MyFlex που τηρούν τους όρους που αναγράφονται στην ενότητα Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό με την προβολή δύο φωτογραφιών μέσω των οποίων φαίνεται η αλλαγή στο σώμα τους χάρη στην τήρηση της ευέλικτης διατροφής, όπως διαμορφώθηκε από την συνεργασία του κάθε μέλους με την ομάδα επιστημόνων του MyFlex. Οι φωτογραφίες αυτές θα πρέπει να βρίσκονται στον Διαδικτυακό Τόπο μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 23:59. 

Από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 μέχρι Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, οι επισκέπτες του Διαδικτυακού Τόπου θα μπορούν να ψηφίζουν με μία μόνο θετική ψήφο το μέλος που πιστεύουν ότι σημείωσε την πιο εντυπωσιακή σωματική πρόοδο. 

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι απολύτως δωρεάν και δεν απαιτείται η αγορά προϊόντων που εμπορεύεται η Διοργανώτρια Εταιρεία. 

Δώρο:

Ο/Η νικητής/νικήτρια του Διαγωνισμού είναι ένας και κερδίζει ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Ρώμη για τρεις νύχτες, συμπεριλαμβανομένου των αεροπορικών εισιτηρίων, την διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και την μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και αντιστρόφως. Ο/Η νικητής/νικήτρια δεν έχει δικαίωμα να μεταβιβάσει το δώρο ή να το ανταλλάξει με χρήματα ή κάποιο άλλο αντικείμενο ίσης αξίας. Θα υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση ή συνάντηση διά ζώσης για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.  

Τρόπος Ανάδειξης του/της Νικητή/Νικήτριας:

Ο/Η νικητής/νικήτρια θα είναι ένας/μία και θα αναδειχθεί με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, όπως αυτά θα έχουν διαμορφωθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59: το πρόσωπο με τις περισσότερες ψήφους θα λάβει το δώρο.

Ενημέρωση για την κατακύρωση:

Ο/Η νικητής/νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή μέσω email και το όνομα αυτού ή αυτής θα ανακοινωθεί στον Διαδικτυακό Τόπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Διοργανώτριας Εταιρείας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον/την νικητή/νικήτρια εντός πέντε ημερών, τότε το δώρο θα μεταβιβαστεί στο δεύτερο πρόσωπο με τις περισσότερες ψήφους. 

Ευθύνη:

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη αν η συμμετοχή ενός ατόμου δεν καταχωρηθεί στον Διαδικτυακό Τόπο λόγω τεχνικών δυσκολιών. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν ευθύνεται για τις πράξεις επισκεπτών του Διαδικτυακού Τόπου και το θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο που μπορεί να επιφέρει η συμμετοχή των μελών στον Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια Εταιρεία βαρύνεται με την ευθύνη ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν με δόλο ή από βαριά αμέλεια αλλά όχι για πράξεις που έγιναν τυχαία ή λόγω ανωτέρας βίας. 

Προσωπικά Δεδομένα:

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων, απλά τα συλλέγει για την ομαλή πορεία και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Τηρούνται όλοι οι κανόνες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Τροποποίηση Όρων:

Η Διοργανώτρια Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ματαιώσει την τέλεση του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους.

Διευκρινίσεις:

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή παράπονο σχετικά με τον Διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Διοργανώτρια Εταιρεία αποστέλλοντας ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Αποδοχή Όρων:

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την προσεκτική μελέτη και την αποδοχή όλων των όρων και των προϋποθέσεων αυτού του Διαγωνισμού.