Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες και τις πλένουμε. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε καλά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με το αλάτι.
- Τοποθετούμε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρεύουμε στους 200°C για 10 λεπτά.
- Ανοίγουμε την φριτέζα και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 8-10’ ακόμα, έως ότου οι πατάτες αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή υφή.
- Αφαιρούμε από τη φριτέζα και σερβίρουμε.
Υλικά
- 250γρ πατάτες
- 1κ.γ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
- Αλάτι
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες της πατάτας και του λαδιού προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!