Τηγανιτές πατάτες

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες και τις πλένουμε. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε καλά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με το αλάτι.
  • Τοποθετούμε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρεύουμε στους 200°C για 10 λεπτά.
  • Ανοίγουμε την φριτέζα και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 8-10’ ακόμα, έως ότου οι πατάτες αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή υφή.
  • Αφαιρούμε από τη φριτέζα και σερβίρουμε.

Υλικά

  • 250γρ πατάτες
  • 1κ.γ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
  • Αλάτι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες της πατάτας και του λαδιού προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ