myflex.gr

Τηγανιτές πατάτες

Ingredients

    250γρ πατάτες

    1κ.γ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

    Αλάτι

      Time of execution
      25 λεπτά
      Execution Method
      1
      Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες και τις πλένουμε. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε καλά.
      2
      Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με το αλάτι.
      3
      Τοποθετούμε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρεύουμε στους 200°C για 10 λεπτά.
      4
      Ανοίγουμε την φριτέζα και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 8-10’ ακόμα, έως ότου οι πατάτες αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή υφή.
      5
      Αφαιρούμε από τη φριτέζα και σερβίρουμε.
      * The grams mentioned in the recipe are indicative.
      The quantities of ingredients are adjusted according to your MyFlex Menu!
      Read also