Σοκολατάκια

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι, το πικρό κακάο, το ξύσμα πορτοκαλιού, την αλεσμένη βρώμη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα.
  • Με τα χέρια σχηματίζουμε μπαλάκια.
  • Τοποθετούμε σε πιατέλα και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 10’.
  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε το φυστικοβούτυρο ή το πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD και, αν χρειάζεται το ανακατεύουμε ώστε να έχει λεπτόρρευστη και μαλακή υφή σε όλη την έκτασή του.
  • Αφαιρούμε τα σοκολατάκια από το ψυγείο και βουτάμε μέσα στο φυστικοβούτυρο ή το άλειμμα.
  • Τοποθετούμε ξανά σε πιατέλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20’ ή για ολόκληρη τη νύχτα.
  • Όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και κανέλα και καταναλώνουμε.

Υλικά

  • 80γρ γιαούρτι 0%
  • 15γρ πικρό κακάο
  • 15γρ αλεσμένη βρώμη
  • 10γρ μέλι
  • 20γρ φυστικοβούτυρο ή πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD
  • Λίγο πικρό κακάο
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • Κανέλα

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του γιαουρτιού, της βρώμης, του μελιού και του φυστικοβούτυρου προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ