myflex.gr

“Τηγανιτές” γλυκοπατάτες στο φούρνο

Υλικά

300 γρ γλυκοπατάτες (ξεφλουδισμένες και πλυμένες)

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

αλάτι, πιπέρι

1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα ή τσίλι

4ALLNUTRITION MAYONNAISE SAUCE  ή 4ALLNUTRITION TOMATO BASIL SAUCE

Χρόνος εκτέλεσης
35 λεπτά
Εκτέλεση
1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς
2
Κόβετε τη γλυκοπατάτα σε στικς
3
Ρίξτε το ελαιόλαδο στις πατάτες
4
Ανακατεύετε μαζί τα μπαχαρικά και στρώνετε τις πατάτες σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί
5
Ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα τις έχετε γυρίσει μία φορά
6
Σερβίρετε με την αγαπημένη σας μαγιονέζα 4ALLNUTRITION MAYONNAISE SAUCE
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης