myflex.gr

Πουρές αρακά (Gluten Free)

Υλικά

750g αρακάς (κατεψυγμένος)

1 κ.σ σκόρδο τριμμένο

100g γιαούρτι στραγγιστό 2%

Λίγο αλάτι

Χρόνος εκτέλεσης
15 λεπτά
Εκτέλεση
1
Βράζουμε τον αρακά
2
Όταν είναι έτοιμος, τον ρίχνουμε σε μπλέντερ μαζί με το σκόρδο
3
Χτυπάτε μέχρι να γίνει αρκετά λείο, κρατήστε την υφή που επιθυμείτε
4
Προσθέστε το γιαούρτι, και συνεχίστε την επεξεργασία στον πολυκόφτη, μέχρι να ομογενοποιηθούν
5
Ρίχνετε όσο αλάτι προτιμάτε
6
Σερβίρουμε ζεστό ή τοποθετούμε σε σακούλες τροφίμων και αποθηκεύουμε τις μερίδες στην κατάψυξη
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης