myflex.gr

Παγωτό Sorbet Φράουλα

Υλικά

200 γρ φράουλες

½ κ.γ. γλυκαντικό σε σκόνη (natreen ή άλλο της επιλογής μας)

20 mL γάλα αμυγδάλου (ή γάλα καρύδας)

4ALLNUTRITION SYRUP CHOCO-CARAMEL

ή 4ALLNUTRITION STRAWBERRY SYRUP

    Χρόνος εκτέλεσης
    10 λεπτά
    Εκτέλεση
    1
    Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα φύλλα.
    2
    Τοποθετούμε τις φράουλες στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον, μέχρι να παγώσουν καλά και να μην μπορούν να διασπαστούν με το χέρι.
    3
    Αφαιρούμε από την κατάψυξη και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε σκόνη. H ποσότητα του γάλακτος είναι τέτοια, ώστε να μπορέσει να ομογενοποιηθεί το μίγμα χωρίς να γίνει πολύ υγρό (η αναλογία είναι 10mL γάλα/100γρ. φράουλες).
    4
    Λιώνουμε το μίγμα με multi ή ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά και να μην υπάρχουν κομμάτια φράουλας.
    5
    Τοποθετούμε σε μπολ και αν θέλουμε προσθέτουμε από πάνω σιρόπι 4ALLNUTRITION CHOCO-CARAMEL SYRUP ή 4ALLNUTRITION STRAWBERRY SYRUP για έξτρα απόλαυση.
    *Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
    Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
    Διαβάστε επίσης