myflex.gr

Ομελέτα με μανιτάρια και σπανάκι

Υλικά

1 ολόκληρο αβγό

4 ασπράδια

70γρ μανιτάρια κομμένα

100γρ σπανάκι baby

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

Σκόρδο σε σκόνη

Αποξηραμένος  βασιλικός

Λίγο γάλα 1,5%

Χρόνος εκτέλεσης
7 λεπτά
Εκτέλεση
1
Χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά σε ένα μπολ μαζί με ελάχιστο γάλα 1,5%, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά και αλάτι.
2
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
3
Προσθέτουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε για 3’.
4
Προσθέτουμε το μίγμα με τα αβγά.
5
Ψήνουμε για 2’-3’ μέχρι να ετοιμαστεί η ομελέτα, δηλαδή να είναι αφράτη και ζουμερή, χωρίς να κρατάει πολλά υγρά.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης