Για τα κεφτεδάκια:
250γρ κιμάς μοσχαρίσιος από άπαχο κομμάτι
½ κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο
1 ασπράδι αβγού
2 φρυγανιές μουλιασμένες και στραγγισμένες
2 κ.σ. κόκκινο κρασί ξηρό
1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Για την σάλτσα ντομάτας:
200γρ ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή κονκασέ
200γρ νερό 1
κ.γ.ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ. πελτές ντομάτας
Κύμινο
Ρίγανη