ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ MYFLEX

Το Myflex στηρίζεται στην ευέλικτη δίαιτα, το πρότυπο διατροφής που βασίζεται σε επιστημονικές έρευνες και σύμφωνα με αυτό δεν υπάρχουν απαγορευμένα τρόφιμα. Συγκεκριμένα, η ευέλικτη δίαιτα, ή αλλιώς IIFYM (If It Fits Your Macros), υποστηρίζει ότι μπορείς να επιλέγεις οποιοδήποτε τρόφιμο θέλεις, αρκεί αυτό να ταιριάζει με τις ανάγκες σου σε μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπίδια). Έτσι, η διατροφή μπορεί να περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων που αγαπάς, με αποτέλεσμα ο δρόμος προς τον στόχο να είναι εύκολος και ευχάριστος και, ταυτόχρονα, να έχεις καλή υγεία, αφού υπάρχει η κατάλληλη καθοδήγηση.

Στο Myflex είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά την καλή διατροφή και την άσκηση και με επικεφαλής τον Δημήτρη Οικονομάκη (συνεπικουρούμενος από τους διατροφολόγους μας – γυμναστές μας ) βρισκόμαστε εδώ για να σε μυήσουμε σε έναν νέο τρόπο διατροφής, την ευέλικτη δίαιτα, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου! Η ενασχόληση με την υγεία και το σώμα εντάσσονται στα προσωπικά μας ενδιαφέροντα, η επιστημονική γνώση είναι το μεράκι μας και η καλή εξυπηρέτηση κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Μια δοκιμή μαζί μας θα σε πείσει: ο ενθουσιασμός μας είναι μεταδοτικός!

Όταν η επιστημονική γνώση «παντρεύεται» με την τεχνολογία η εμπειρία της διατροφής πηγαίνει σε άλλο επίπεδο! Το Myflex δεν είναι μια διατροφή εκτυπωμένη σε χαρτί. Από την πρώτη κιόλας ημέρα συνεργασίας σου μαζί μας, δημιουργούμε το δικό σου προσωπικό διαδικτυακό προφίλ! Έτσι, μπορείς οπουδήποτε και οποτεδήποτε να έχεις πρόσβαση στη διατροφή σου και στο πρόγραμμα προπόνησης, να δεις τα σωματομετρικά σου δεδομένα, να κάνεις ανασκόπηση της προόδου σου και πολλά πολλά άλλα! Παράλληλα, ακόμα και μια απλή επίσκεψη στις ενότητες της ιστοσελίδας μας myflex.gr σου δίνει την φαντασία και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να κάνεις την θεωρία πράξη. Η εκπαίδευση και η ροή της γνώσης από εμάς προς εσένα δεν σταματάει εδώ: στη σελίδα μας στο instagram @myflex_byjimoikonomakis θα βρεις ποικίλες δημοσιεύσεις με διάφορες πληροφορίες απαραίτητες για την πορεία σου στο μονοπάτι προς την καλή διατροφή και την αλλαγή του τρόπου ζωής. Η σχέση μας, όμως, είναι αμφίδρομη: η αλληλεπίδραση μαζί σου είναι αυτή που μας διδάσκει πώς να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε!

Ο  Δημήτρης Οικονομάκης και οι συνεργάτες του είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να φτάσεις τον στόχο σου! Μπες στην ομάδα του Myflex και θα δες ότι το θέμα «διατροφή» δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

Το Myflex δεν αποτελεί δίαιτα αλλά ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ…!

Ο Δημήτρης Οικονομάκης είναι Ειδικός Εφαρμογών Διαιτολογίας και ιδρυτής του Myflex. Από τα πρώτα κιόλας παιδικά του χρόνια έδειξε ενδιαφέρον για τον χώρο της άθλησης, ασχολούμενος με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και συμμετέχοντας στην ομάδα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιά. Το 1999 ξεκίνησε προπονήσεις σε ένα μικρό γυμναστήριο στη Νίκαια (Α.Γ.Σ. ΜΕΓΑΘΛΟΝ), προκειμένου να βελτιώσει τη σωματική του κατάσταση, κάνοντας παράλληλα μπάσκετ. Το 2004-2005 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία επιλέγοντας τις ειδικές δυνάμεις, ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την τότε υπάρχουσα φυσική του κατάσταση. Εκεί επιλέχθηκε στους δέκα καλύτερους πεζοναύτες και συμμετέχοντας σε αγώνες διυλκιστίδας κατέλαβε την 3η θέση με την υπόλοιπη μονάδα κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το γυμναστήριο για την καθημερινή του προπόνηση.

Μετά την απόλυση του, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ως personal trainer και ως σύμβουλος διατροφής.

Από τότε εργάστηκε σε αρκετές θέσεις: ως υπεύθυνος γυμναστών στο Ladies Universal στον Κορυδαλλό, ως υπεύθυνος για 3 χρόνια στο Intro Hall στο Ρέντη, ως Σύμβουλος διατροφής για 6 χρόνια στο Bodybuilding Club στη Νίκαια, ως υπεύθυνος στην εταιρεία Flexeat από το 2015-2019, ως Διευθυντής Πωλήσεων στη εταιρεία Flexeat από το 2015 -2019. Το Myflex δημιουργήθηκε το 2019 και από τότε εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, ώστε να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

«Είχα καταλάβει από πολύ νωρίς πως η άσκηση σε συνδυασμό με την διατροφή ήταν για εμένα μοναδική επιλογή τρόπου ζωής. Πλέον, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να έχω αναλάβει μαζί με την ομάδα μου πάνω από 12.000 μέλη, ανάμεσά τους κορυφαίοι αθλητές, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο του fitness και όχι μόνο, καθώς και μεγάλα ονόματα από τον χώρο της Showbiz.»

Υ.Γ. Το blog έχει ενημερωτικό και διαφημιστικό σκοπό.