Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μισό γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά ίσα να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με αβγοδάρτη πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σε ένα άλλο σκεύος βάζουμε το υπόλοιπο γάλα κρύο και με αβγοδάρτη αναμειγνύουμε πολύ καλά το ρόφημα σε σκόνη χωρίς θερμίδες INSTICK και τη ζελατίνη. Αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε το κρύο μίγμα μέσα στο χλιαρό και ανακατεύουμε καλά.
- Τοποθετούμε την κρέμα σε μπολ ή ποτηράκια και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
- Πριν σερβίρουμε βάζουμε σιρόπι χωρίς θερμίδες 4ALLNUTRITION σε ποσότητα που επιθυμούμε και απολαμβάνουμε.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του γάλακτος και του γιαουρτιού προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!
Υλικά
(ποσότητα για 2 μικρές κρέμες)
- 200 ml γάλα αμυγδάλου ή γάλα 1,5%
- 50 γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 2,5 γρ (1 φακελάκι) ρόφημα σε σκόνη χωρίς θερμίδες INSTICK (γεύση της προτίμησής μας)
- 5 γρ ζελατίνη σε σκόνη
- σιρόπι χωρίς θερμίδες 4ALLNUTRITION (γεύση της προτίμησής μας)