Μπες τώρα στο Myflex και άλλαξε τη ζωή σου!

Η ομάδα μας με επικεφαλή τον Δημήτρη Οικονομάκη αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία πάνω στη διατροφή και τα συμπληρώματα. Έχουμε αναλάβει πάνω από 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων γνωστούς αθλητές και προσωπικότητες της showbiz. Αν ασχολείσαι ενεργά με τον αθλητισμό ή αν είσαι ένα άτομο που επιθυμεί να χάσει λίπος και να γραμμώσει το σώμα του, τότε πάρε την απόφαση και μπες στην ομάδα του Myflex! Οι πελάτες μας αποτελούν τον «καθρέφτη» της δουλειάς μας! Μπορείς να δεις πολυάριθμα transformations από ανθρώπους που ακολούθησαν την ευέλικτη δίαιτα και με την καθοδήγηση του Myflex κατάφεραν να φτάσουν τον στόχο!

Δες αληθινά transformations εδώ: Myflex transformations

Τι κερδίζεις αν γίνεις μέλος του Myflex

Το Myflex είναι το πρόγραμμα ευρεσιτεχνίας που δημιουργήθηκε από τον ειδικό στην ευέλικτη δίαιτα, Δημήτρη Οικονομάκη, και συνεχώς εξελίσσεται. Η εγγραφή σου στο Myflex σου εξασφαλίζει τη δημιουργία του προσωπικού διαδικτυακού σου προφίλ διατροφής και συνεχή εξατομικευμένη κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων σου.

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής Myflex Menu:
 • Στηρίζεται στην Ευέλικτη Δίαιτα
 • Δεν υπάρχουν στερήσεις ούτε απαγορευμένα τρόφιμα
Online Workout Program
Πρωτότυπες συνταγές
Καθημερινό Challenge για αυτοπαρακολούθηση της προόδου σου
Λίστα Super Market
Φόρμα για απορίες διατροφής, προπόνησης, συμπληρωμάτων, κ.α.
E-book “Break the Myth”
Ξεκίνησε τώρα!
Κάλεσέ μας στο 2110133008 και κλείσε ραντεβού διαζώσης στο κατάστημά μας, Ανακρέοντος 1, Νίκαια, 18453 σε περίπτωση που μένεις κοντά!
Αν μένεις μακριά ή δεν έχεις χρόνο για μετακινήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις πρόγραμμα διατροφής εξ’ αποστάσεως, όπως έχουν κάνει πολυάριθμοι πελάτες μας, ακόμα και πρωταθλητές μας! Για να γίνει αυτό, συμπλήρωσε την παρακάτω σύντομη Φόρμα Εγγραφής για Online Coaching και θα δημιουργηθεί το προσωπικό σου προφίλ στο Myflex!
Το κόστος για το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών είναι 50€ μόνο την 1 η φορά (20€ για τη δημιουργία του προσωπικού ηλεκτρονικού σας προφίλ και 30€ για το Myflex Menu σας). Το κόστος για τις επόμενες ανανεώσεις του εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής MyFlex 15 ημερών είναι 30€!!
Σε περίπτωση κλινικού περιστατικού το κόστος για το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών είναι 70€ μόνο την 1 η φορά (20€ για τη δημιουργία του προσωπικού ηλεκτρονικού σας προφίλ και 50€ για το Myflex Menu σας). Το κόστος για τις επόμενες ανανεώσεις του εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής MyFlex 15 ημερών είναι 50€.
Κάνε την εγγραφή σου στο Online Coaching σήμερα!
Συμπλήρωσε τη σύντομη Φόρμα Εγγραφής για Online Coaching και ολοκλήρωσε την πληρωμή σου. Θα λάβεις άμεσα ένα e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής με πληροφορίες (έλεγξε στα ανεπιθύμητα!) και, αργότερα, ένα μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό σου για να μπεις στο προφίλ που θα σου δημιουργήσουμε στο Myflex! Μέσα στο προφίλ, θα σε καθοδηγήσουμε ώστε να συμπληρώσεις όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε το Myflex Menu σου, όπως είναι τα τρόφιμα που προτιμάς, τα σωματομετρικά σου στοιχεία, κ.α

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ONLINE COACHING
  ΝΑΙΟΧΙ
  ΝΑΙΟΧΙ
  ΓΑΣΤΡΟΪΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΥΠΕΡΤΑΣΗΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗΥΠΕΡΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΑΙΜΙΑYΠΕΡΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑΠΕΠΤΙΚΟ ΕΛΚΟΣΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣNΟΣΟΣ CROHNΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑHASHIMOTOΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗΙΝΣΟΥΛΙΝΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ
  ΝΑΙΟΧΙ
  ΝΑΙΟΧΙ
  ΝΑΙΟΧΙ
  ΆνδραςΓυναίκα


  Τρόποι πληρωμής
  Επισύναψη screenshot ή φωτογραφίας του αποδεικτικού 50€ (Κλινικά περιστατικά 70€)
  Επισύναψη απόδειξης (φωτογραφία) από αγορά συμπληρωμάτων άνω των 100 € - Δωρεάν Myflex Menu ή επισύναψη screenshot ή φωτογραφίας από δωρεάν Myflex Menu μέσω του Προγράμματος Συνεργατών.

  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ MYFLEX
  ALPHA BANK
  ΜΥFLΕΧ DΙΕΤ Ε.Ε.
  GR4501401740174002002011386
  Συμπλήρωσε τα στοιχεία χρέωσης για να μεταφερθείς στο ασφαλές περιβάλλον της AlphaBank.
  50€ την 1η φορά και 30€ οι επόμενες φορές.
  (Κλινικά περιστατικά 70€ την 1η φορά και 50€ οι επόμενες φορές.)
  50€ την 1η φορά και 30€ οι επόμενες φορές.
  (Κλινικά περιστατικά 70€ την 1η φορά και 50€ οι επόμενες φορές.)

  Η εγγραφή σου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!

  Θα λάβεις σύντομα ένα e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής (μην ξεχάσεις να ελέγξεις στα ανεπιθύμητα!). Διάβασε προσεκτικά τον Οδηγό Περιήγησης που θα βρεις στο e-mail, ώστε να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας της σελίδα μας.

  Θα λάβεις μήνυμα στο κινητό σου με τον κωδικό για να συνδεθείς στο προφίλ σου στο www.myflex.gr μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες!