Τρουφάκια με αβοκάντο και σοκολάτα

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και έπειτα προσθέτουμε μέσα το αβοκάντο ψίχα λιωμένο, την βανίλια και το αλάτι.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να πολτοποιηθούν πλήρως όλα τα υλικά και έπειτα βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 20-30 λεπτά για να σταθεροποιηθεί .
  • Τσεκάρουμε να έχει πήξει καλά και  όταν γίνει αυτό βγάζουμε το μίγμα εκτός ψυγείου και με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνουμε μικρή ποσότητα και πλάθουμε με τις παλάμες μας μικρά μπαλάκια.
  • Βάζουμε τα τρουφάκια σε πιατέλα και τα καλύπτουμε με ¼ φλ κακάο σε σκόνη ή  HEALTHYCO CHOCOLATE MILK POWDER. Τα φυλάμε στο ψυγείο για να παραμείνουν σταθερά και δροσερά.

Υλικά

  • 1 μεσαίο αβοκάντο
  • 100 γρ.  μαύρη σοκολάτα
  • 1 κ.γ  εκχύλισμα βανίλιας
  • ¼ κ.γ αλάτι
  • ¼ φλ κακάο σε σκόνη ή HEALTHYCO CHOCOLATE MILK POWDER

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ