Ρύζι με λαχανικά

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Πρώτα βράζετε το ρύζι 2-3 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες που δίνονται και ύστερα σουρώστε το και αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
  • Έπειτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι  θερμαίνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο.
  • Έπειτα προσθέστε το καρότο καθαρισμένο και τριμμένο, το καλαμπόκι και τον αρακά και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι. Αφού σωτάρετε για 2-3 λεπτά θα προσθέσετε και το ρύζι και θα ανακατεύετε συνέχεια για να μην κολλήσει.
  • Έπειτα αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και πατήστε καλά με το πηρούνι και ύστερα αναποδογυρίστε το στο πιάτο.

Υλικά

  • 100 γρ ρύζι γλασσέ
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μικρό καρότο
  • 50 γρ καλαμπόκι
  • 50 γρ αρακά
  • 100 γρ μανιτάρια
  • 1 κ σ ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ