Διατροφική Ρώσικη σαλάτα

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

Υλικά

Για τη σαλάτα

  • Ζυγίστε ωμά τα λαχανικά και τις πατάτες, στη συνέχεια τα βράζετε σε λίγο νερό για λίγα λεπτά και τα ψιλοκόβετε για τη σαλάτα
  • Ζυγίστε ωμά τα λαχανικά και τις πατάτες, στη συνέχεια τα βράζετε σε λίγο νερό για λίγα λεπτά και τα ψιλοκόβετε για τη σαλάτα

 Για τη sauce:

  • Ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο.
  • Σε ένα μικρό δοχείο αναμειγνύετε τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας
  • 20 γρ φασολάκια
  • 20γρ αρακά
  • 20 γρ καρότα
  • 400 γρ πατάτα
  • 1 κ.γλ αλάτι
  • 1 κσ κάπαρη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ SAUCE

  • 1 κρόκος
  • ξύδι
  • 10γρ μουστάρδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 15 γρ νερό
  • 15 γρ λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ισότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ