Εκτέλεση
- Παίρνουμε το ψαρονέφρι το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά και ύστερα το κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε σε ένα ταψί αντί-κολλητικό χαρτί και στρώνουμε τις φέτες του κρέατος σε απόσταση. Ρίχνουμε από πάνω το λάδι , αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 70 λεπτά. Όταν το κρέας έχει ψηθεί από την μια πλευρά γυρίζουμε από την άλλη και αφήνουμε.
- Ξεφλουδίζουμε και πλένουμε τις πατάτες και ύστερα τις κόβουμε σε λεπτές φέτες( ροδέλα). Σε άλλο ταψί όπου έχουμε τοποθετήσει αντί-κολλητικό χαρτί στρώνουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για τουλάχιστον 50 λεπτά. Γυρίζουμε και από την κάτω πλευρά να ψηθούν.
- Όταν είναι έτοιμα τοποθετούμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με την σως.
Υλικά
- 400 gr ψαρονέφρι
- 500 gr πατάτες
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- ½ κ. γλυκού πιπέρι
- ½ κ. γλυκού θυμάρι
- ¼ κ.γ αλάτι
- 4all nutrition bbq
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!