Ψαρονέφρι και πατάτες φούρνου

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Παίρνουμε το ψαρονέφρι το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά  και ύστερα το κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε σε ένα ταψί  αντί-κολλητικό χαρτί και στρώνουμε τις φέτες του κρέατος σε απόσταση. Ρίχνουμε από πάνω το λάδι , αλάτι, πιπέρι,  θυμάρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 70 λεπτά.  Όταν το κρέας έχει ψηθεί από την μια πλευρά γυρίζουμε από την άλλη και αφήνουμε.
  • Ξεφλουδίζουμε και πλένουμε τις πατάτες  και ύστερα τις κόβουμε σε λεπτές φέτες( ροδέλα). Σε άλλο ταψί όπου έχουμε τοποθετήσει αντί-κολλητικό χαρτί στρώνουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για τουλάχιστον 50 λεπτά. Γυρίζουμε και από την κάτω  πλευρά να ψηθούν.
  • Όταν είναι έτοιμα τοποθετούμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με την σως.

Υλικά

  • 400 gr ψαρονέφρι
  • 500 gr πατάτες
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ κ.  γλυκού πιπέρι
  • ½ κ. γλυκού  θυμάρι
  • ¼ κ.γ αλάτι
  • 4all nutrition bbq

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ