Κοτόπουλο Chilli

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Προετοιμάζουμε τα λαχανικά και το κρέας. Κόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε το σκόρδο. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε μπουκιές.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  • Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 3’-4’.
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για 3’, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε και το σκόρδο.
  • Στη συνέχεια,  προσθέτουμε τα φασόλια όλων των ειδών, το καλαμπόκι, την ντομάτα, τα μπαχαρικά και νερό.
  • Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 25’.

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½  κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • ½ φλιτζ. μανιτάρια
  • 200γρ στήθος κοτόπουλο χωρίς το δέρμα
  • 200γρ ντομάτα τριμμένη ή κονκασέ
  • ½  φλιτζ. κόκκινα φασόλια
  • ½  φλιτζ. άσπρα φασόλια
  • ½ φλιτζ. μαύρα φασόλια
  • ¼ φλιτζ. καλαμπόκι
  • 1 κ.γ. τσίλι
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Νερό για τον βρασμό

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του κοτόπουλου, των φασολιών, του καλαμποκιού και των λαχανικών προσαρμόζονται σύμφωνα  με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια,  προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ