Σαλάτα με μοσχάρι

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

Υλικά

  • Τοποθετείτε στη γκριλιέρα λάδι σε υψηλή θερμοκρασία
  • Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι στο μοσχάρι και μαγειρεύετε για 3 λεπτά ανά πλευρά (για μέτριο ψήσιμο)
  • Αφήνετε τη μπριζόλα να ξεκουραστεί 5 λεπτά και την κόβετε σε φέτες
  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε την ανάμεικτη σαλάτα, το μωβ λάχανο, το καλαμπόκι, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το αβοκάντο και τη μπριζόλα
  • Περιχύστε με 4ALLNUTRITION SAUCE BBQ από πάνω και σερβίρετε!
  • 150 γρ μοσχάρι,
  • 10 γρ κρεμμύδι,
  • 1/3 αβοκάντο,
  • αλάτι, πιπέρι
  • 100 γρ σαλάτα ανάμεικτη και  μωβ λάχανο,
  • 2κγλ ελαιόλαδο,
  • 100 γρ. καλαμπόκι,
  • 120 γρ. ντοματίνια
  • 4ALLNUTRITION SAUCE BBQ

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ