Παγωτό Sorbet Φράουλα

Χρόνος εκτέλεσης

EKTEΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα φύλλα.
  • Τοποθετούμε τις φράουλες στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον, μέχρι να παγώσουν καλά και να μην μπορούν να διασπαστούν με το χέρι.
  • Αφαιρούμε από την κατάψυξη και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε σκόνη. H ποσότητα του γάλακτος είναι τέτοια, ώστε να μπορέσει να ομογενοποιηθεί το μίγμα χωρίς να γίνει πολύ υγρό (η αναλογία είναι 10mL γάλα/100γρ. φράουλες).
  • Λιώνουμε το μίγμα με multi ή ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά και να μην υπάρχουν κομμάτια φράουλας.

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Η ποσότητα των φρούτων της συνταγής προσαρμόζεται σύμφωνα  με το Myflex Menu σας! 

ΥΛΙΚΑ

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ