Εκτέλεση
Υλικά
- Χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά σε ένα μπολ μαζί με ελάχιστο γάλα 1,5%, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά και αλάτι.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε για 3’.
- Προσθέτουμε το μίγμα με τα αβγά.
- Ψήνουμε για 2’-3’ μέχρι να ετοιμαστεί η ομελέτα, δηλαδή να είναι αφράτη και ζουμερή, χωρίς να κρατάει πολλά υγρά.
- 1 ολόκληρο αβγό
- 4 ασπράδια
- 70γρ μανιτάρια κομμένα
- 100γρ σπανάκι baby
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- Σκόρδο σε σκόνη
- Αποξηραμένος βασιλικός
- Λίγο γάλα 1,5%
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Η ποσότητα των αβγών και των λαχανικών προσαρμόζεται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.