Ομελέτα με μανιτάρια και σπανάκι

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

Υλικά

  • Χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά σε ένα μπολ μαζί με ελάχιστο γάλα 1,5%, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά και αλάτι.
  • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε για 3’.
  • Προσθέτουμε το μίγμα με τα αβγά.
  • Ψήνουμε για 2’-3’ μέχρι να ετοιμαστεί η ομελέτα, δηλαδή να είναι αφράτη και ζουμερή, χωρίς να κρατάει πολλά υγρά.
  • 1 ολόκληρο αβγό
  • 4 ασπράδια
  • 70γρ μανιτάρια κομμένα
  • 100γρ σπανάκι baby
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • Αποξηραμένος  βασιλικός
  • Λίγο γάλα 1,5%

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Η ποσότητα των αβγών και των λαχανικών προσαρμόζεται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ