Ομελέτα με μανιτάρια και σπανάκι

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

Υλικά

  • Χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά σε ένα μπολ μαζί με ελάχιστο γάλα 1,5%, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά και αλάτι.
  • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε για 3’.
  • Προσθέτουμε το μίγμα με τα αβγά.
  • Ψήνουμε για 2’-3’ μέχρι να ετοιμαστεί η ομελέτα, δηλαδή να είναι αφράτη και ζουμερή, χωρίς να κρατάει πολλά υγρά.
  • 1 ολόκληρο αβγό
  • 4 ασπράδια
  • 70γρ μανιτάρια κομμένα
  • 100γρ σπανάκι baby
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • Αποξηραμένος  βασιλικός
  • Λίγο γάλα 1,5%

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητα των αβγών και των λαχανικών προσαρμόζεται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ