Μπιφτέκια Κοτόπουλο

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε καλά στο multi την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Βρέχουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. 
  • Πλάθουμε σε μπιφτέκια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, ώστε να κάνει μια κρούστα. 
  • Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 15-20 λεπτά. 

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του κιμά και του ελαιολάδου προσαρμόζονται σύμφωνα  με το MyFlexMenu σας! Στη συνέχεια,  προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.   

Υλικά

  • 400γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 1 μικρό κρεμμύδι 
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½  ντομάτα
  • ½  πιπεριά
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ 
  • 2κ.σ. κουταλιές ελαιόλαδο 
  • 1κ.σ. ξύδι
  • πάπρικα, λίγη κανέλα, αλάτι, πιπέρι 
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ