Μακαρονοσαλάτα με τόνο

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό για 9 λεπτά και ύστερα σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος που θέλουμε, ρίχνουμε το τόνο που έχουμε σουρώσει, τα μακαρόνια.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι ακόμα αν χρειάζεται και ανακατεύουμε καλά.

Υλικά

  • Τόνο σε νερό 200 γρ
  • Μακαρόνια πένες 100 γρ
  • Καλαμπόκι 50 γρ
  • Μαρούλι 100 γρ
  • Αγγούρι 100 γρ
  • Ντοματίνια 50 γρ
  • Ελαιόλαδο 2κ. σούπας
  • ¼ αλάτι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ