Κοτόσουπα

Χρόνος εκτέλεσης

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια ή σε λωρίδες.
  • Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και το σκόρδο.
  • -Καλύπτουμε την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 2-3 λεπτά.
  • Αφού ψηθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε  σε υψηλή φωτιά μέχρι να πάρει βράση.
  • Όταν ξεκινήσει και βγάζει μπουρμπουλήθρες χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.
  • Τέλος αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης από τη σούπα και σερβίρουμε.

Υλικά

  • 400 γρ. στήθος κοτόπουλο ωμό
  • 100 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1000 mL νερό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • έτοιμο ζωμό κοτόπουλου
  • 1/2 ματσάκι μαΐντανός
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 1 σέλερι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. πιπέρι, θυμάρι

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα  με το MyFlex Menu σας!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ