Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια ή σε λωρίδες.
- Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και το σκόρδο.
- -Καλύπτουμε την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 2-3 λεπτά.
- Αφού ψηθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε σε υψηλή φωτιά μέχρι να πάρει βράση.
- Όταν ξεκινήσει και βγάζει μπουρμπουλήθρες χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.
- Τέλος αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης από τη σούπα και σερβίρουμε.
Υλικά
- 400 γρ. στήθος κοτόπουλο ωμό
- 100 γρ. ρύζι γλασέ
- 1000 mL νερό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- έτοιμο ζωμό κοτόπουλου
- 1/2 ματσάκι μαΐντανός
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 σέλερι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. πιπέρι, θυμάρι
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlex Menu σας!