Κρέπες

Εκτέλεση

  • Προσθέτουμε τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
  • Αφού ζεστάνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, παίρνουμε μια κουταλιά με μια βαθιά κουτάλα και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι.
  • Μόλις αρχίσει η κρέπα και ξεκολλάει από το τηγάνι είναι έτοιμη και τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  • Αφού ψηθεί και η δεύτερη μεριά, σερβίρουμε με 1 μπανάνα, ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο της αρεσκείας μας κομμένο σε κομμάτια και με το φυστικοβούτυρο ή οποιαδήποτε γεύση Healthyco Proteinella Protein Spread.
  • Τέλος προσθέτουμε από πάνω το σιρόπι 4ALLNUTRITION SYRUP CHOCO-CARAMEL

Υλικά (για 2 κρέπες)

Για τις 2 κρέπες

Για το σερβίρισμα

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα  με το MyFlexMenu σας!

Μους Σοκολάτας

Εκτέλεση

Υλικά

  • Λιώνετε την μπανάνα με ένα πιρούνι
  • Αναμιγνύετε σε μπλέντερ τη μπανάνα με το γιαούρτι, το γάλα και το  HEALTHYCO CHOCOLATE MILK POWDER 250GR.
  • Σερβίρετε σε ένα ποτήρι προσθέτοντας από πάνω τα κομματάκια σοκολάτας και το σιρόπι σοκολάτας 4ALLNUTRITION CHOCOLATE SYRUP 350ML σε ποσότητα που επιθυμείτε.

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες της μπανάνας, του γιαουρτιού και της σοκολάτας προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Ρόφημα Ζεστής Σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε το γάλα αμυγδάλου σε ένα μπρίκι και το ζεσταίνουμε.
  • Λίγο πριν ξεκινήσει να βράζει, το απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. HEALTHYCO MILK POWDER 250GR. Ανακατεύουμε και το ρόφημα σοκολάτας είναι έτοιμο.

Υλικά

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Η ποσότητα του γάλακτος και της σκόνης σοκολάτας προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!

Αβγόφετες

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, το ρόφημα σε σκόνη χωρίς θερμίδες INSTICK με γεύση βανίλια, ένα αβγό, το baking powder, το ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
  • Βουτάμε τις φέτες ψωμιού στο μίγμα και περιμένουμε μέχρι να το απορροφήσουν.
  • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το βούτυρο. Τοποθετούμε τις αβγοφέτες και ψήνουμε από κάθε πλευρά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
  • Βάζουμε τις αβγοφέτες σε πιάτο. Κόβουμε το μήλο σε λεπτές φέτες και τις διακοσμούμε. Τέλος, γαρνίρουμε με 4ALLNUTRITION STRAWBERRY SYRUP σε ποσότητα που μας αρέσει.

Υλικά

  • 150mL γάλα αμυγδάλου
  • 1 αβγό
  • 2,5γρ (1 φακελάκι) ρόφημα σε σκόνη χωρίς θερμίδες INSTICK βανίλια
  • 1 μικρή πρέζα αλάτι
  • ½ κ.γ. baking powder
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • 2 φέτες ψωμί
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • 1 κόκκινο μήλο
  • 4ALLNUTRITION STRAWBERRY SYRUP

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του ψωμιού, του γάλακτος, του αβγού, του βουτύρου και του φρούτου προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια,  προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Banoffee

Εκτέλεση

  • Στο multi θρυμματίζουμε τα δημητριακά. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο, προσθέτουμε λίγο ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε καλά, ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα.  
  • Βάζουμε τα δημητριακά σε ένα μπολ και πιέζουμε καλά, ώστε να σχηματιστεί μια βάση. Αφήνουμε στο ψυγείο για 10’-15’ μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
  • Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ρόφημα σε σκόνη χωρίς θερμίδες INSTICK καραμέλα.
  • Κόβουμε την μπανάνα σε λεπτές φέτες και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, ώστε να μην μαυρίσει.
  • Στήνουμε το banoffee στο μπολ που έχουμε βάλει τη βάση από δημητριακά: βάζουμε εναλλάξ στρώση από μπανάνα, πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SALTED CARAMEL SPREAD και γιαούρτι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
  • Πασπαλίζουμε με λίγο πικρό κακάο και απολαμβάνουμε.

Υλικά

  • 200γρ γιαούρτι
  • 2,5γρ (1 φακελάκι) ρόφημα χωρίς θερμίδες INSTICK καραμέλα
  • 30γρ δημητριακά
  • 1κ.γ. βούτυρο λιωμένο
  • 20γρ πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SALTED CARAMEL SPREAD
  • 1 μπανάνα μικρή
  • Λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Κακάο πικρό

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του γιαουρτιού, των δημητριακών, της μπανάνας, του βουτύρου και του πρωτεϊνικού αλείμματος προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Σοκολατάκια κάστανο

Εκτέλεση

  • Χαράζουμε τα κάστανα σχηματίζοντας έναν σταυρό από την μια πλευρά.
  • Τοποθετούμε σε ταψάκι μαζί με 2 κ.σ. νερό.
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 25’, μέχρι τα κάστανα να μαλακώσουν.
  • Αφαιρούμε προσεκτικά τη φλούδα, βουτάμε σε πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με το τριμμένο φουντούκι.
  • Βάζουμε τα σοκολατάκια κάστανο στο ψυγείο για τουλάχιστον 20’, ώστε να στερεοποιηθούν.

Υλικά

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Η ποσότητα του κάστανου, του πρωτεϊνικού αλείμματος και των φουντουκιών προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!

Σοκολατάκια

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι, το πικρό κακάο, το ξύσμα πορτοκαλιού, την αλεσμένη βρώμη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα.
  • Με τα χέρια σχηματίζουμε μπαλάκια.
  • Τοποθετούμε σε πιατέλα και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 10’.
  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε το φυστικοβούτυρο ή το πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD και, αν χρειάζεται το ανακατεύουμε ώστε να έχει λεπτόρρευστη και μαλακή υφή σε όλη την έκτασή του.
  • Αφαιρούμε τα σοκολατάκια από το ψυγείο και βουτάμε μέσα στο φυστικοβούτυρο ή το άλειμμα.
  • Τοποθετούμε ξανά σε πιατέλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20’ ή για ολόκληρη τη νύχτα.
  • Όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και κανέλα και καταναλώνουμε.

Υλικά

  • 80γρ γιαούρτι 0%
  • 15γρ πικρό κακάο
  • 15γρ αλεσμένη βρώμη
  • 10γρ μέλι
  • 20γρ φυστικοβούτυρο ή πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD
  • Λίγο πικρό κακάο
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • Κανέλα

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του γιαουρτιού, της βρώμης, του μελιού και του φυστικοβούτυρου προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Κουραμπιέδες

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας, ώστε να βρίσκεται σε υγρή μορφή.
  • Βάζουμε στο multi τα αμύγδαλα φιλέ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
  • Προσθέτουμε στα αμύγδαλα 1 φλιτζ. ινδική καρύδα, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας, το λάδι καρύδας, μια μικρή πρέζα αλάτι και λίγο νερό, αν χρειαστεί, και ομογενοποιούμε.
  • Παίρνουμε ένα ολόκληρο αμύγδαλο και 1 κουταλιά από τη ζύμη. Τοποθετούμε το αμύγδαλο στη μέση της ζύμης και πλάθουμε την ζύμη μέχρι να σχηματιστεί ένας κουραμπιές, ο οποίος στο κέντρο του έχει ένα αμύγδαλο.
  • Βουτάμε τον κουραμπιέ στην ινδική καρύδα που περίσσεψε και τοποθετούμε σε πιατέλα.
  • Επαναλαμβάνουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το μίγμα και τα αμύγδαλα. Διατηρούμε τους διατροφικούς κουραμπιέδες στο ψυγείο.

Υλικά

  • 2 φλιτζ. αμύγδαλο φιλέ
  • 2 φλιτζ. ινδική καρύδα τριμμένη
  • 4 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μικρή πρέζα αλάτι
  • 20 ωμά αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα ή ψημένα

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες του αμυγδάλου, της ινδικής καρύδας, του λαδιού καρύδας και του μελιού προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Μελομακάρονα

Εκτέλεση

Υλικά

  • Αλέθουμε τα καρυδιά και τη βρώμη σε multi (αναλογία καρυδιών-βρώμης 1:1).
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί.
  • Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τα διατροφικά μελομακάρονα είναι έτοιμα. Αν θέλουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο για λίγα λεπτά και να προσθέσουμε έξτρα μέλι ή σοκολάτα.
  • 2 φλιτζ. βρώμη
  • 2 φλιτζ. καρύδια
  • 1/2 φλιτζ. μέλι 
  • 1/4 κ.σ. κανέλα 
  • 1/4 κ.σ. γαρίφαλο

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες των καρυδιών, της βρώμης και του μελιού προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας! Στη συνέχεια, προσαρμόζετε αναλόγως και τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής.

Protein Porridge

Εκτέλεση

  • Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε το γάλα με το ρόφημα χωρίς θερμίδες INSTICK.
  • Προσθέτουμε τη βρώμη και τοποθετούμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει αρκετά η βρώμη.
  • Βάζουμε το μίγμα σε βαζάκι ή σε δοχείο που σφραγίζει, κλείνουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8-9 ώρες (βράδυ).
  • Γαρνίρουμε με το κομμένο μήλο, την κανέλα και το τριμμένο καρύδι και απολαμβάνουμε.

Υλικά

  • 50γρ νιφάδες βρώμης
  • 150mL φυτικό γάλα (π.χ. αμυγδάλου, καρύδας, κλπ)
  • 30γρ πρωτεΐνη
  • 2,5γρ (1 φακελάκι) ρόφημα χωρίς θερμίδες INSTICK της αρεσκείας μας
  • 10γρ καρύδι τριμμένο
  • 1/2 μήλο κομμένο
  • κανέλα

*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά. Οι ποσότητες της βρώμης , του γάλακτος, της πρωτεΐνης, των καρυδιών και το φρούτου προσαρμόζονται σύμφωνα με το Myflex Menu σας!